Adventskalender bij Unibet

AdventskalenderDecember staat al sinds jaar en dag in het teken van feestvreugde. Sinterklaas staat voor de deur, en zodra de Sint en zijn pieten het land uit zijn kunnen we al weer uit kijken naar de kerst. Vind je het snoepgoed niet in de schoen, dan vind je het aan het einde van de maand vast aan de kerstboom. Om de periode tussen Sinterklaas en kerst te overbruggen qua suikergehalte wordt er bij veel huishoudens gebruik gemaakt van de adventskalender.

Herkenbare taferelen voor iedereen: het wachten tot de volgende dag totdat een nieuw vakje op de kalender mag worden geopend met een chocolaatje erin; maar ook het ruzie maken met  broertjes en zusjes over wie hem mag hebben; en uiteraard het halverwege de maand de kalender helemaal geplunderd aan de muur zien hangen!

Unibet speelt mooi in op deze traditie en verwent dan ook de volwassenen door middel van een adventskalender. Echter komt er niet elke dag een snoepje vrij maar een bonusaanbieding bij het gokken. Ideaal voor volwassenen dus!

Na even gespiekt te hebben, kreeg je gisteren 5 gratis spins op het spel Gonzo’s Quest. Vandaag werd de focus gelegd op de weddenschappen in de sportwereld. Bij elke inzet kreeg je namelijk 33% terug mocht je verliezen. Dit zijn nog eens aanbiedingen waar je de dure decembermaand door komt, zullen we maar zeggen!

Spieken om de bonusaanbieding van morgen te weten te komen, kan niet. Het moet tenslotte wel een verrassing blijven. Houd daarom de adventskalender goed in de gaten en dan liggen al snel de bonusaanbiedingen voor het oprapen.