Gratis spins op nieuwste videoslot van Unibet

Unibet heeft alweer een nieuw videoslot spel. Dit keer met een mythisch thema: Ragnarok. In dit spel wordt het verhaal verteld over de eindstrijd van de Noorse Goden. Te midden van de vechtende reuzen en goden kun jij bonussen verzamelen: in totaal 50 euro. Ook maak te kans op het winnen van een iPad-mini.

Reuzen vs Goden
In de Noorse mythologie eindigt de wereld in de eindstrijd tussen reuzen en goden. De aarde zou hierbij verloren gaan en in zee verdwijnen. Hierna wordt echter een nieuwe wereld geboren die weer bevolkt wordt door de twee laatste mensen. De geschiedenis is dus volgens dit verhaal cyclisch met een begin en einde die zich steeds herhalen. De eindstrijd heet Ragnarok.

Verdien bonussen met runen
Het videoslotspel draait om deze strijd. Tijdens het videospel moet je runen zien te verzamelen. Runen zijn de tekens waarmee de Vikingen vroeger hun boodschappen konden doorgeven. Dit schrift werd tot in de 18de eeuw gebruikt in sommige streken, daarna werd hett definitief verdrongen door het romaanse schrift. De oudste teksten vindt je op stenen uitgebeiteld of op voorwerpen in grafvondsten.

Als je gedurende het spel 15 runen hebt verzameld, bereik je niveau 2 van Ragnarok. Je ontvangt dan 15 euro bonusgeld waarmee je kunt inzetten om niveau 3 te proberen te bereiken. Als je nogeens 15 runen verzameld, ontvang je een bonus van 35 euro. In totaal is er dus bij het spel 50 euro aan bonus geld te verdienen.

Om mee te doen met deze actie, moet je jezelf inschrijven voor deze promotie. Je moet zorgen dat je voor het einde van de actieperiode, zondag 9 maart 23.59, te runen hebt verzameld. Op maandag 10 maart zullen dan de verdiende bonussen zijn bijgeschreven op je spelersrekening.

I-pad mini
Je kunt nog meer winnen door het spelen van Ragnarok. Unibet verloot ook nog eens 3 iPad mini’s onder de spelers. Om hier kans op te maken, moet je minstens 1 rune hebben verzameld. De winnaars worden op 10 maart uitgeloot uit het aantal kanshebbers. Op 10 maart krijg je te horen of je hebt gewonnen.