Varkens in de hoofdrol bij Win2Day

Piggy RichesIn de Piggy Riches videoslot bij Win2Day draait alles om varkens, maar deze varkens doen allesbehalve in de modder poedelen. Je ziet niet alleen varkens met goed gevulde portemonnees, maar ook volle spaarvarkens, gouden creditcards en autosleutels van chique auto’s.

Voor wie in sprookjes gelooft

Het voordeel bij de Piggy Riches videoslot is dat het geen moeilijk spel is om te spelen .Je moet proberen om zoveel mogelijk van dezelfde varkentjes op de rollen zien te krijgen. Bij dit spel krijg je onder meer te maken met free spins die geactiveerd worden wanneer je drie of meer scattersymbolen draait. Hiermee kun je aantrekkelijke geldprijzen winnen. Draai je vervolgens drie scattersymbolen dan worden de free spins geactiveerd. Met deze gratis spins kun je nog mooiere geldprijzen winnen. Draai je tijdens een free spin opnieuw een scattersymbool dan win je opnieuw een extra free spin. De Piggy Riches videoslot is vooral een vrolijk spel om te spelen.

Thema slots

Natuurlijk kom je bij Win2Day nog meer aantrekkelijke videoslots tegen. Zo heb je nog een ander videoslot waar eveneens varkens de hoofdrol spelen, maar kom je echt talloze thema’s tegen. Zo os er voor elke speler wel een thema dat aansluit bij jouw interesses. of je nu wel of niet in sprookjes geloofd of je liever voor een actieslot gaat, bij Win2Day is er voor elk wat wils te vinden.