Speel Unibet nieuwste gokspel Crime Pays met een jackpot van 50.000 euro

Crime PaysUnibet heeft een gloednieuwe videoslot in zijn collectie. De Crime Pays videoslot heeft een jackpot van 50.000 euro. Unibet viert dit met jou met allerlei acties en cadeaus, zoals 10% bonus, 5 euro speeltegoed en free spins. Probeer snel het nieuwe spannende spel uit!

Promotieacties
Unibet heeft maar liefst drie acties om de toevoeging van de nieuwe videoslot te vieren. Ten eerste zal Unibet de eerste keer dat de jackpot valt in Crime Pays het bedrag van 50.000 euro met 10% verhogen. Deze 10% zal verdeeld worden onder alle spelers die in de laatste 24 uur 10 euro hebben ingezet op de Crime Pays videoslot. Het enige dat je dus moet doen is het moment in de gaten houden dat de jackpot nog wel eens zou kunnen vallen en voor die tijd een betaling doen van 10 euro. De kans is dan groot dat jij een deel van de 5000 euro extra zal binnenhalen.

Daarnaast geeft Unibet 5 euro speeltegoed weg aan iedere speler die deze week ten minste 25 euro inzet op het Crime Pays Crime Paysvideoslot spel. Het enige wat je moet doen is op ‘opt in’ klikken op de actiepagina en het spel te spelen. En dat is zeker geen straf, door alle bijzondere features die het spel heeft!

Ten slotte geeft Unibet tussen 24 en 26 januari 10 free spins weg voor iedere speller die ten minste 100 euro inzet op het Crime Pays spel. De free spins kun je vanaf maandag 27 januari inzetten. Het aanbod geldt van 24 januari 00.01 tot zondag 26 januari 23.59.

Crime Pays
Het nieuwe gokspel van Unibet draait om het volgende verhaal: Je bent een man wiens  broer door een criminele bende is vermoord. Om hem te wreken infiltreer je in de wereld van misdaad om het Mastermind te zoeken. Dit is degene die jouw broer heeft omgelegd. Voor je hem hebt gevonden moet je eerste allerlei andere spelers ontmaskeren en zelf niet ontdekt worden. Het mastermind beschikt bovendien over 50.000 euro.

Als je hem weet te ontmaskeren ontvang je deze jackpot. Deze kun je in het bonusspel proberen te veroveren. Dit is een Multi-player spel, waarbij je het dus opneemt tegen andere spelers. Je kunt zien aan het spel wanneer de jackpot waarschijnlijk gaat vallen, doordat een speler dicht bij de ontknoping komt.