Speel het indrukwekkende videoslotspel Elements bij Win2Day

ElementsBij Win2Day kun je het netent videoslotspel ‘Elements the Awakening’ spelen. In dit prachtig vormgegeven spel draait het allemaal om de vier elementen: water, vuur, lucht en aarde.

De vier elementen
In dit spel draait het om de vier elementen, die in oude religies bekend staan als de ‘oerelementen’ waaruit de wereld is opgebouwd. Volgens deze leer is alles te herleiden tot deze vier stoffen. Zo gaat men in de oude Griekse filosofie uit van 4 basisstoffen en komt dit ook in het Boedhisme en Westerse Alchemisme terug.

In dit spel nemen de vier oerelementen het tegen elkaar op. Er is veel aandacht gegeven aan de vormgeving van dit spel. Bijzonder fraai is bijvoorbeeld de Avalanche functie, waarbij de symbolen niet draaien, maar naar beneden vallen. Er zijn maar liefst 4 Wildsymbolen in dit spel: de vier elementen. De elementen, water, vuur, lucht en aarde, kunnen samen nieuwe winnende combinaties vormen. Deze samengevoegde elementen komen tot ontploffing.

Verschillende WildsElements
Daarnaast is er de Fire Storm Wild, die in de kolommen twee, drie en vier kan verschijnen. Het bijzondere aan deze wild is dat het symbool naar kolom één en kolom vijf kan uitklappen. De twee aangrenzende elementen zullen dan eveneens in wilds veranderen en dan kan de winsteller aardig gaan oplopen. Dan zijn er ook nog de Earth Storm Wild symbolen, die in de kolommen aanwezig zullen blijven tot er een winnende combinatie is gevormd. De Water Storm Wild is een verticaal uitklappende wild en kan de hele rol dus bedekken

Het spel heeft 5 rollen, 3 rijen en 120 winlijnen. Je kunt inzetten met muntwaardes van 1 eurocent tot 50 eurocent per draai op tien verschillende inzetniveau’s. Speel je met de hoogste inzet dan kost je dit 100 euro per draai. Ook heeft de Elements videoslot een Autoplay functie waarmee je het spel tot 1000 keer automatisch kan laten draaien zodat je niet steeds op de Start knop hoeft te klikken.

Er zit namelijk een Avalanche functie in het spel en dat betekent dat een winnende combinatie verdwijnt om plaats te maken voor nieuwe elementen, die uit de lucht komen vallen. Er kunnen maximaal vier Avalanches worden behaald. Een andere functie is de energiemeter in het hoofdspel, die als het het leidende element in het spel aangeeft. De energiemeter bepaalt welke free falls modus van start zal gaan op het moment dat je als speler free falls wint.

ElementsFree fall  bonusspel
Indien er minimaal vier Avalanches zijn verkregen, zal de free fall modus van start gaan. Er worden dan tien gratis rondes weggeven. Hierbij is het mogelijk om tijdens de gratis modus ook weer tien gratis spelbeurten te winnen. De winsten van deze ronde worden opgeteld bij de eerdere winsten uit de vier Avanlances.

De Air Storm Wild is tijdens de free fall modus aanwezig en blijft staan en kan uitklappen na de eerste val naar een willekeurig aangrenzend symbool. Het video slot Elements biedt dus echt spectaculaire elementen met een groot aanbod van verschillende features die het spel nog leuker maken.