Winter is coming… speel het Game of Thrones videoslot bij Unibet

Game of thronesBij Unibet kun je vanaf nu het langverwachte Game of Thrones videoslot spelen. Dit spel is gebaseerd op de gelijknamige serie én de boekenserie A Song of Ice and Fire geschreven door George R.R. Martin. Dit videoslot spel geeft je de ervaring van een miniserie met allerlei bekende karakters uit de serie. Het spel is ontworpen door spelproducten Micorgaming in samenwerking met de producent HBO, waardoor het erg dicht bij de oorspronkelijke serie is gebleven.

Game of Thrones – de serie
De serie Game of Thrones houdt al jaren kijkers aan de buis gekluisterd. De serie is in Amerika en ver daarbuiten immens populair. Het is een fantasy serie over een mythische continent Westeros, waar enkele adellijke families strijden om de macht in het rijk na de dood van de heersende koning. De familie Targaryen regeerde al 300 jaar over de verschillende rijken, maar de laatste ‘gestoorde’ koning werd afgezet door een verbond van de andere families Baratheon, Stark, Arryn, Tulling en Lannister.  Daarnaast loert er een dreigend gevaar van achter de Muur die door de Nights Watch wordt bewaakt. Daarachter zouden de white men, reuzen en ander gespuis zich schuilhouden tot de winter aanbreekt. Ondertussen maakt de enige telg van de Targaryen familie Daenerys zich klaar om de troon op te eisen. De ‘moeder van draken’ verzameld slavenlegers en heeft twee vuurspuwende verrassingen in petto.

Avontuurlijk videoslot
Het Game of Thrones videoslot heeft de mogelijkheid om te kiezen om met 15-winlijnen te spelen of in de meer moderne 243-ways-to-win format. Zoals vertrouwd kun je free spins verdienen tijdens het spel en zijn er scatters voor extra winst zorgen. Opvallend is dat zelfs twee scatters voldoende zijn voor een random prijs.

Bonusspel
Het spel heeft een bijzonder leuk free spins bonusspel. Dit activeer je als je drie of meer Game of Thrones symbolen op de rollen krijgt. Ook hier geeft de Game Of Thrones videoslot je weer een eigen keuze, en dit keer zijn dat er vier. Je krijgt namelijk een scherm te zien met de vier families uit te serie, dat zijn: the house of Targaryen met 18 free spins en een 2x multiplier, the house of Lannister met 10 free spins en een 4x multiplier, the house of Baretheon met 8 free spins en een 5x multiplier en tenslotte the house of Stark met 14 free spins en een 3x multiplier. Kies aan welke kant jij gaat staan tijdens deze strijd om de troon en verdien een koninklijke bonus.