Speel Farm Escape bij Unibet

Tornado Farm EscapeVoor het eerst dit jaar presenteert Unibet een nieuw videoslot spel: Farm Escape. Een spel over een stel boerderijdieren die op vakantie gaan. Een bijzonder grappig videoslot spel met ronddraaiende dieren, felle kleuren en vrolijke muziek. De Storm en Tornado functies zorgen ondertussen voor hevige windstoten van winst.

Dieren op vakantie
In videoslot Tornado: Farm Escape maken we kennis met allerlei boerderij dieren die hun arbeidzame dagelijkse sleur willen ontvluchten. Tornado: Farm Escape is een videoslot opgebouwd uit 5 afzonderlijke rollen, met 3 rijen en 20 vaste win lijnen. Zowel het inzetniveau als de muntwaarde zijn instelbaar en winnende combinaties worden gevormd door 3 of meer identieke symbolen aaneensluitend op een win lijn van uiterst links naar rechts. De videoslot heeft als speciale speleigenschappen Wild symbolen die andere symbolen vervangen om winnende combinaties te vormen, de Wilds verspreidende Storm functie en de Tornado functie.

De Wild symbolen in videoslot Tornado: Farm Escape vervangen alle andere symbolen om zodoende de hoogst uitbetalende winnende combinatie te vormen. De enige uitzonderingen hierop zijn de ‘Hot’ en ‘Cold’ symbolen die de Tornado functie activeren en niet door Wilds vervangen kunnen worden. Wild symbolen kunnen zowel tijdens het hoofdspel als tijdens de Tornado functie op alle posities van elke rol verschijnen.

De Storm functie
In het hoofdspel kan willekeurig de Storm functie geactiveerd worden tijdens een speelronde. Een onweerswolk verschijnt op een van de buitenste posities van de rollen. De wolk zal, positie voor positie, over de rollen drijven, en daarbij elk symbool van een ‘bezochte’ positie veranderen in een Wild symbool. Zo lang de Storm over de rollen raast blijft hij Wild symbolen generen. Zodra de donderwolk het speelveld verlaat zullen de rollen stoppen met draaien waarna de uiteindelijke winsten getoond en uitbetaald worden. De Storm functie kan niet geactiveerd worden tijdens de Tornado functie.

De Tornado functie
Indien er tijdens het hoofdspel een ‘Hot’ symbool op de 1-ste rol verschijnt (weergegeven als een wolkje met een rode opwaartse pijl) en gelijktijdig (tijdens dezelfde draai dus) een ‘Cold’ symbool op de 5-de rol verschijnt (weergegeven als een wolkje met een blauwe neerwaartse pijl) dan wordt de Tornado functie geactiveerd.

Een Tornado zal het symbool van de 2-de positie op de middelste rol ‘opzuigen’, evenals identieke symbolen verschenen op andere posities en eventuele Wild symbolen (die tenslotte het ‘actieve’ symbool vervangen). Elke keer indien in de daaropvolgende gratis Tornado functie speelrondes (vergelijkbaar met Free Spins) hetzelfde ‘actieve’ symbool verschijnt (of een Wild symbool) dan worden deze symbolen wederom opgepikt door een tornado en leveren zij een bepaalde munt winst op. Het aantal toegekende munten per verzameld symbool is geschaald. Voorbeeld: 1 t/m 4 verzamelde ‘Koe’ (of Wild) symbolen leveren 30 munten per symbool op, 5 t/m 8 van deze symbolen betalen 50 munten per symbool, 9 t/m 11 verzamelde koeien zijn elk 100 munten waard et cetera.Indien er na een speelronde geen actieve symbolen of Wilds verschenen zijn stopt de Tornado functie, wordt de totale gewonnen winst uitbetaald en keert men terug naar het hoofdspel.